Justin Bieber - Die In Your Arms

Popfenomen och Komiker ???

Jag antar att de flesta kollat på 100-tals intervjuer, shower osv med Justin Bieber. Då har ni säkert insett här jävla rolig han är? Så otroligt charmig. Justin har också sagt att han skulle vilja bli skådespelare också. Hans basketfilm och Believe 3D kommer säkert bli sjuktbra, trots att de antagligen bara kommer handla om hans liv.
Här erkänner han lite om "Marijuana-Skandalen" fast i en annan karaktär. Vad tycker ni om det? Tror ni han gör som en parody på det alla tror om honom eller tror ni att han försöker berätta sanning? Själv har jag ingen aning. Bilderna från att han röker på kan ju också vara photoshop? Man märkta i alla fall att han gjorde en parody på alla fans som skriver på hans twitter med mera "There is one thing I always wanted to ask you, when did you know that you wanted to be singer? And what is yout favorite song you singin' and how much do you like acting and do you feel so free with your hair? And I love you..." Erkänn att det är ungefär så vi twittrar honom? 
 
~Emma

Kommentarer
Postat av: Molly BIEBER

Jag tror han gjorde en parody bara, det var inte han som rökte för att det var tmz som photoshop-ade, dem glömde Justin's tatueringar så man vet sanningen. Justin har kanske rökt sen EN gång för att han har inte mått så bra. Men jag/vi hoppas att Justin går efter sitt hjärta <3

http://moollyobeerg.bloggplatsen.se/

https://www.facebook.com/pages/Vi-som-%C3%A4lskar-Justin-Bieber/327842190676667


Svar: Ja, det hoppas vi också <3
Av Beliebers För Beliebers

2013-05-04 @ 12:11:24
URL: http://moollyobeerg.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback