Justin Bieber - Die In Your Arms

Justin vill bli en astronaut

Justin Biebers nästa projekt kommer att bortom denna värld - efter att han har registrerat sig som en astronaut.

Pop superstjärnan är den senaste kändisen att gå med i Richard Bransons Virgin Galactic rymduppdrag tillsammans med Leonardo DiCaprio och Ashton Kutcher. Bieber har tillsammans med sin manager Scooter Braun har hostat upp $ 250.000 för att gå med i projektet. Arrangören Branson, twittrade: "Fantastiskt att höra att @justinbieber & @scooterbraun är de senaste @virgingalactic framtidsastronauter. Grattis, ser dig där uppe."

Andra kändisar som ryktas vara angelägna om påtagning av rymddräkter är Brad och Angelina Jolie och Beyonce och Jay Z - som vill spela in den första musikvideon i rymden. Virgina rymdskeppet gick igenom sin första supersonic, flygning i april. Det framgångsrika testet av det raket-drivna flygplanet som ägde rum i Kalifornien, bröt ljudets hastighet. Programmet vill börja ta passagerare nästa år. Flygplanet kommer att gå till kanten av rymden - och uppleva tyngdlöshet under flera minuter.

Ett uttalande från Virgin Galactic hemsida säger: "Virgin Galactic syftar till att göra rymden tillgänglig för alla med en dröm att se jorden och uppleva tyngdlöshet."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback