OLLG - Chapter 3 Don't need these other pretty faces

Återblick från förra kapitlet:
Jag stod bakom skynket innanför Meet & Greet'n. Jag längtade efter att få träffa alla Beliebers och få deras drömmar att gå i uppfyllelse. Jag tittade ut från skynket några gånger, och alla skrek "Juuuuustiiin, I love you" jag blev nästan gråtfärdig efter allt fint de skrek efter mig, de fick mig verkligen på bättre humör.
 
FAN

Jag väntade i en evighet på min tur, jag hade fjärilar i magen och jag kunde fortfarande inte fatta att det var sant! Snart skulle jag få träffa honom. Äntligen! 

♥ = Justin's perspektiv
♦ = Selena's perspektiv
♣ = Scooter's perspektiv
FAN = Belieber's perspektiv
• = Brottslingarnas perspektiv

FAN

Nu var det min tur. Nu ska jag få träffa Justin. Min hjälte. Kenny tog min hand och ledde in mig till Justin. Där inne stod han verkligen, på riktigt. Justin Bieber på riktigt. Jag blev säker på mig själv och visste precis vad jag skulle säga till honom. "Hej sötis" Sa han. Jag blev helt kär och sa "Hej! Omg, jag älskar dig så himla mycket. Du har räddat mig från alla dåliga stunder, du får mig alltid på bättre humör. Du är min hjälte, Justin jag älskar dig så mycket" Sa jag, rakt från hjärtat. "Åh, jag älskar dig också! Jag uppskattar verkligen dina ord, tack! Vad heter du?" Svarade han, åh han lät så underbar. "Elina heter jag"  Svarade jag och log. "Kom hit, nu ska vi ta en fin bild tillsammans" Sa han till mig och han visade det där underbara leéndet som alla Beliebers älskar. Vi tog några foton, och efter det fick Justin's vakter leda mig ut från Meet & Greet'n jag log så himla mycket och grät lite samtidigt.
 
Jag log medans Elina gick ut från M&G'n. Jag tog verkligen åt mig av det hon sa, jag blev så glad. Elina var näst-sist i kön och det var bara en tjej till och den tjejen sa minst lika underbara saker. Jag tog mina grejer och gick intill min louge. Jag stannade där ett tag för mig själv. Jag tänkte på Selena. Undra vad hon gör just nu.
 
Jag packade min resväska med allt jag behövde ta med till filminspelningen i Hawaii. Jag ville ta med mig så lite som mig möjligt, med tanke på att jag kommer shoppa en massa där.
Det kändes så tråkigt att jag tvungen att flyga till Hawaii själv utan Justin, jag saknade honom. Även fast jag var riktigt arg på honom. Men jag hade insett att man måste gå vidare och komma över saker, jag älskar ju Justin så att det vore helt onödigt om jag skulle sticka nu. För att få ett slut på detta tänkte jag messa till Justin. Något som löd ungefär "Hej! Jag är inte arg längre, jag tänkte vi kanske behöver en vecka utan varandra för att bara glömma detta. Även fast jag var sur, så kan man ju komma över saker. Jag älskar dig, min prins♥". Jag skickade smset med ett ganska självsäkert ansiktsuttryck. Jag packade det sista och tog min handväska och satte mig i taxin som stod untanför och väntade. Det regnade. Men i Hawaii skulle det vara fint, men jag kommer ju ändå bara sitta på ett plan hela dagen.

 
Jag satt kvar i soffan som stod i min louge. Min mobil plingade till och jag tog upp den för att kolla vem det var. Det var Selena, mitt hjärta stannade i några sekunder. Tänk om detta är hennes avskeds-sms? Jag kollade, men jag kisade med ögonen. Jag läste smset och .. och.. Hon var inte sur på mig längre, det var en konstig känsla som flög igenom mig. Det var som vanligt, jag och Selena för alltid. Jag messade tillbaka "Jag älskar dig med, min prinsessa♥ Vi ses snart igen!".
Jag log. Jag började sjunga på one less lonely girl "I dont need these other pretty faces...."  Jag glömde för den sekunden bort alla underbara fans jag hade, det var bara Selena. Men ändå så fanns alla beliebers och fans i baktanken. Jag kände mig älskad. Medans jag sjung, lite halvt falsk eftersom att jag var själv.. Trodde jag. Jag hörde några steg, någon klev ut ur min garderob. Jag var ganska säker på att det var Alfredo som ville skojas med mig, som vanligt. Så jag vände mig om och sa "HAHA Alfredo jag fick dig...." Sa jag samtidigt som jag blev chockad och märkte att det inte alls var Fredo. Det var någon jag aldrig sett, personen nästan hoppade fram till mig och band fast mina händer och tejpade för min mun. Det kom ytterligare 3 personer, de var beväpnade. Tjejen som tejpade fast munnen på mig och band fast mina händer gick ut från rummet, de andra 3 låste alla dörrar. De höll fast mig, jag försökte skrika. Men det gick inte, det kom bara något konstigt tejpigt blåsljud, allt ljus fastnade innanför tejpen. Jag skulle dö, det var slut nu.
 
FAN

Jag hittade en del vänner vid meet & greet'n, vi satt och snackade och spelade in en massa videos när vi sjöng och pratade om Justin. Mitt i en av filmerna kom en kvinna, jag kände inte igen henne. Men hon hade ett pass där det stod Crew. "Hej, är det du som är Elina?" Frågade hon. Jag blev helt stel och svarade "ja.. vadårå?" jag blev lite nervös. "Jo, Justin hälsade att han ville träffa dig igen. Han tyckte att du sa så mycket fint åt honom." Sa Kvinnan, som hade presenterat sig som Lisbeth. Jag började gråta, Lisbeth tog min hand och ledde mig till Justin. Det var backstage, och på dörren stod det " Louge" . Hon knackade på och en muskulös mörkhyad man öppnade dörren. Det var mörkt. Jag kollade runt, men såg ingen Justin tills jag kollade mot soffan. Han satt fastbunden och hans mun var igentejpad. Jag blev livrädd och tänkte springa ut och få hjälp. Jag tänkte skrika på hjälp men det muskulösa mannen höll för min munn och höll fast mig hårt. Kvinnan som presenterat sig som Lisbeth låste dörren.
 
Jag var totalt fastbunden i händer och fötter, jag kunde inte röra mig. En av männen höll fast mig så hårt att jag höll på att kvävas. Tanken på att min konsert skulle börja om en timme fick mig att vilja skrika, även fast det inte gick. Jag ville ut på scen, se alla fans, då skulle allt bli bra igen. Men jag kommer dö, här och nu. Jag kände igen Elina, hon som sa allt fint. Jag hade ingen aning om vad hon gjorde här, men jag visste att hon  var oskyldig. För att hon gjorde allt för att få oss här i från, men den mörkhyade muskulösa mannen höll fast henne hårt. "Ta honom hit" sa kvinnan till mannen som höll fast mig. Han drog mig fram till Elina. Mannen röck av tejpen för munnen, jag tänkte skrika men han hann hålla för munnen på mig, en annan kvinna tog loss mina händer. "Kyss henne, annars skjuter vi henne."Jag såg på Elina's blick att hon förstod vad som skulle hände med mig och Selena, hon blev orolig och fick en ännu räddare blick. Jag skulle aldrig låta en Belieber dö, aldrig. Jag var tvungen, men Selena skulle lämna mig. "kyss henne, annars skjuter vi. Försöker ni rymma dör ni båda, och ingen kommer märka det." Sa kvinnan. Den ena mannen laddade sitt vapen och siktade det mot Elina. Jag visste att jag var tvungen. "Ok." Sa jag motvilligt. Mannen släppte taget om mig, men jag var fortfarande fastbunden i fötterna.
 
FAN

Jag förstod inte vad som hände, här och nu skulle jag förstöra Justin's liv. Hans kärlek Selena, det här kommer sluta illa. Den muskulösa mörkhyade mannen släppte taget om mig, men band fast mina fötter. Justin tittade motvilligt på mig och jag tittade motvilligt på honom. Jag grät, han grät. Han lade sin arm runt mig och kysste mig..
 
Hon lade sin arm runt mig och jag kysste henne. Jag kände hur den ena kvinnan tog min telefon ur byxfickan, jag hörde hur han knäppte kort på oss. Jag kände hur jävla kört det var  nu.
Jag grät, kvinnan gav mig mobilen. "Raderar du bilderna dör Selena" sa hon. Jag nickade och grät. "Skicka bilderna till Selena,nu annars dör hon." Sa kvinnan. De andra skrattade. Motvilligt skickade jag bilderna till Selena. Kvinnan tog mobilen och kontrollerade. Hon skickade väg ännu ett sms där det stod "Så var det med din pojkvän /Anonym".
Det var kört nu, jag grät. Gruppen lämnade rummet, de försvann. Elina stod, hon var helt förstörd.
"Vi måste bevisa det här, vi måste bevisa att det här hände pågrund av en anledning. Vi måste anmäla dem! Vi MÅSTE ANMÄLA DEM" Sa Elina, hon var vettskrämd.
"Ta det lugnt, det är kört. Selena har fått bilderna och de där beväpnade människorna har gått. Det går inte att bevisa. De är proffs".
Jag satte mig ner i soffan och vände mig åt Elina "Du ska nog gå nu.". Hon torkade sina tårar och gick ut. 
Jag gjorde mig redo för konserten, det här skulle bli historiens värsta konsert.
 
Det var paus från första scenen, jag skulle gå och dricka vatten då plötsligt min telefon plingade till. Jag verkligen längtade efter Justin's underbara ord. Jag kollade messet. Jag blev chockad och kollade en gång till.. Justin hade varit otrogen, det var inte jag på bilden. Det var någon annan. Jag grät. Jag skrek, jag sprang där ifrån. Jag ville kasta telefonen i väggen. Men ist satte jag mig ner och tittade på det igen, igen och igen.
Jag ställde mig upp och totalt bröt ihop i gråt.
 

Tycker ni att jag ska fortsätta? Isf kommentera. Kommentera gärna vad du tycker så att jag kan förbättra :)
 
 
 

FEEDBACKS
Postat av: bella

jag tycker novellen börjat bra

2013-07-14 @ 22:32:43
URL: http://justinnovellbieber.devote.se
Postat av: Felicia

Fortsätt gärna och skriv för den är jättebra! :)

2013-07-18 @ 23:00:19
URL: http://keyi.blogg.se

Säg vad du tycker här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Inspererande blogg?:

Ge oss kritik och feedback:

Trackback
RSS 2.0