Justin Bieber - Die In Your Arms

Justin on #break.

Som alla kanske redan vet har Justin äntligen fått ta en riktig paus. Han skippade Teen Choice Awards och stannade hemma för att mysa med familj och vänner, sedan bar han sig iväg till Subway helt själv, utan säkerhetsvakter. Riktigt skönt för oss Beliebers att höra, inte sant? Skönt att få veta att han är down to earth och går och köper sig mat, haha :) 
Han har alltså inge mer #BELIEVEtour på ett bra tag, och han säger att han kommer "sakna det men det är ändå skönt att få slippa det." 
 
Vi säger även grattis till Justin för att ha vunnit 'Male Artist', 'Twitter Personality', 'Choice Single: Male Artist (Beauty And A Beat)' på Teen Choice Awards! Grattis till dig Bieber, vi alla höll på dig och vi lyckades!
Och jag (personligen) tycker inte att ni behöver stressa upp er för att han inte vann 'Male Hottie'- Award, för vi alla vet ju att han redan är den sexigaste och snyggaste personen på jorden. Det behöver vi ingen Award för att bevisa, inte sant? ;) 
 
Nu får vi hoppas att han vinner MTV också, han leder precis denna sekunden, men det är jämt! Så fortsätt rösta på honom genom att tweeta någonting sedan avslutar du tweeten med #MTVhottest JUSTIN BIEBER
 
Hoppas han vinner den, kram! / Elin
 
 
@feliciathegoat: PRINCESS BEBUR CAME BY THE OF STORE TODAY. 410. N FAIRFAX @justinbieber 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback