Justin Bieber - Die In Your Arms

Justin Bieber rökte weed på Kanye Wests fest!


Justin Bieber blev hårt kritiserad när han rökte gräs för första gången i offentlighetens öga. Nu verkar det som att den 19-åriga superstjärnan har försett sig själv med ännu mer trubbel. Justin anlände till Kanye Wests provlyssningsfest inför rapparens kommande album och ska enligt vittnen ha rökt på hela kvällen och natten.

Enligt den amerikanska kändisbloggaren Perez Hilton ska Justin även ha druckit en hel del, men det är oklart om han höll sig till alkoholfria alternativ, då den legala åldern för förtäring av alkohol är 21 i USA.

Justins säkerhetsvakten uppges ha försökt dölja Justin medan han rökte på, men misslyckades tillräckligt för att offentligheten skulle fånga bilder på den unga stjärnan hållandes en joint.


Kommentarer
Postat av: Samira

Det är antagligen Kanye West och de andra rapparna som får honom att röka gräs..

Svar: Ja, han har ju hamnat med lite fel personer men det är ju lätt att det blir så när man är känd. Det kommer förmodligen snart hända någonting för honom som tar otroligt mycket på krafterna, och som gör honom väldigt ledsen, det är då han kommer upptäcka vilka som verkligen finns där för honom i alla situationer och då kommer han att inse vilka det är han verkligen ska hänga med. Men du har alldeles rätt :)
-Tintin från The Beliebers <3
Av Beliebers För Beliebers

2013-06-23 @ 12:32:23
URL: http://we-break-it.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback